Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 18 deelnemers.

De heide in augustus, een uitbarsting van kleur en geur.
Deelnemers: Minimaal 8
Maximaal 20
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op woensdag 17 augustus om 11.00 uur vanuit Fletcher Hotel Epe-Zwolle in Epe
Inclusief: koffie/thee bij aankomst
1x hotelovernachting
1x ontbijt
1x lunchpakket (dag 2)
1x driegangendiner
begeleiding door gids
soep na afloop van de wandeling (dag 2)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 250,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Notabene
Het overnachtingsadres van deze reis is gewijzigd. We slapen niet in Hotel De Witte Berken, maar in Fletcher Hotel Epe-Zwolle.
Ook Fletcher Hotel Epe-Zwolle ligt in het buitengebied van Epe. Midden in de bossen op 2 kilometer afstand van de rand van de bebouwde kom. Vanuit het hotel loop je in korte tijd naar de Renderklippen, een groot heideterrein. Iets verder weg liggen de heidevelden rondom de Haelberg en de Ossenstal.

Het begin van een traditie? Iedere zomer naar de heide. En dan steeds vanaf een andere plek. Om te beginnen op de Noordoost-Veluwe.
Vanuit Fletcher Hotel Epe-Zwolle (groot hotel in de bossen met binnenzwembad) gaan we twee dagen genieten van de in bloei staande heide.
De Veluwe is het grootste aaneengesloten bos- en heidegebied van Nederland. Er zijn plekken, waar nauwelijks bebouwing is. Waar je een flink stuk moet lopen, om in de "bewoonde wereld" te komen.

Dag 1: hotel - Renderklippen - Heerder Sprengen - Kamperklippen - De Dellen - infiltratievijvers - hotel
Dag 2: hotel - Ossenstal - Haelberg - Majuba - Dorperveld - Bervoetsbos - hotel

Fletcher Hotel Epe-Zwolle ligt op 3 kilometer afstand van het centrum van het dorp Epe. Er is geen bushalte in de nabijheid van het hotel. In Epe zelf stoppen lijnbussen (minimaal 1x per half uur), die van Apeldoorn naar Zwolle en omgekeerd rijden. Als je met het openbaar vervoer naar Epe komt, kun je door de reisleider om 10.15 uur worden opgehaald.

De kosten van deze tweedaagse tocht zijn € 250,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Een maand voor aanvang van de reis wordt de reissom met € 30,- verhoogd.

Vertrek op woensdag 17 augustus om 11.00 uur vanuit Fletcher Hotel Epe-Zwolle in het buitengebied van Epe.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met *.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 18 deelnemers.Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 18 deelnemers.Heidetocht ** (vanuit Epe) Reis gaat door. Op dit moment 18 deelnemers.