Sallandtocht **

Van heuveltop naar heuveltop.
Deelnemers: Minimaal 6
Maximaal 18
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op vrijdag 18 februari 2022 om 11.15 uur vanuit een hotel in of nabij Holten
Inclusief: 3x koffie/thee met "iets erbij"
2x ontbijt
2x hotelovernachting
begeleiding door gids
2x driegangendiner
op eindpunt: een kop soep met een belegd broodje (dag 3)
1x lunch(pakket)
groepsfoto (per e-mail)
koffie/thee bij aankomst (dag 1)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 330,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Van de Markeloseberg in het zuiden tot de Besthmerberg nabij Ommen, liggen dwars door de provincie Overijssel heen, de "bergen van Salland". Slechts onderbroken door de laagte tussen de Eelerberg en de Lemelerberg, waardoor het Overijssels Kanaal is gegraven.
In februari gaan we naar het zuidelijke deel van deze heuvelreeks. Vanuit Holten wandelen we door uitgestrekte bossen, over grote heidevelden en over kleine stukjes zandverstuiving. Op dag twee gaan we naar de kern van het Nationale Park Sallandse Heuvelrug en klimmen we naar de 76 meter hoge top van de Grote Koningsbelt, van waaruit je bij helder weer de kerktorens van verschillende plaatsen kunt zien liggen. We beginnen op vrijdag met de Holterberg en de Wullenberg. Beide heuvels zijn overwegend met bos bedekt. Op zondag ten slotte blijven we beneden en lopen we een ronde door het kleinschalige cultuurlandschap tussen Okkenbroek en Lettele.
De wandelingen zijn tussen de 13 en 16 kilometer lang.

Verblijf in een hotel in of nabij Holten. Nadere informatie volgt.
Het dorp Holten beschikt over een treinstation (spoorlijn Deventer-Almelo).

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 330,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- per persoon per nacht. Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan. Een maand voor aanvang van de reis wordt de reissom met € 30,- verhoogd.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Achter de tochtnaam wordt met een of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Sallandtocht **Sallandtocht **Sallandtocht **Sallandtocht **Sallandtocht **Sallandtocht **Sallandtocht **