Kersttocht */** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 15-9-2021 verstuurd.

Drie dagen frisse boslucht opsnuiven in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug.
Deelnemers: Minimaal 10
Maximaal 20
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op vrijdag 24 december 2021 om 11.00 uur vanaf Boshotel Overberg in het buitengebied van Veenendaal.
Inclusief: 3x koffie/thee met "iets erbij"
2x ontbijt
2x hotelovernachting
begeleiding door gids
2x diner (4-gangenmenu op 25-12)
op eindpunt: een kop soep met een belegd broodje (dag 3)
1x lunch(pakket)
groepsfoto (per e-mail)
koffie/thee bij aankomst (dag 1)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 405,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Kerstmis gaan we ditmaal in Overberg vieren. In het oostelijk gedeelte van de Utrechtse Heuvelrug. Vanuit ons hotel (Boshotel Overberg van de Hampshire-keten), lopen we zo het bos c.q. het Nationaal Park in. Naar ondermeer de Amerongse Berg en landgoed Hoge Ginkel. Wat verderop liggen het Leersumsche Veld (bos, heide, waterpartijen) en kasteel Prattenburg.

Overnachting in het drie kilometer ten westen van Veenendaal gelegen Boshotel Overberg. Dit viersterrenhotel is gelegen in een rustig gebied nabij de bosrand. Het hotel heeft 26 comfortabele en modern ingerichte hotelkamers, welke alle zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Het restaurant is ondergebracht in een afzonderlijk gebouw (een verbouwde boerderij), dat op circa 50 meter afstand van het hoofdgebouw ligt. De architectuur en uitstraling van Boshotel Overberg is bijzonder. Het elf jaar oude hoofdgebouw, past met zijn houten gevelbekleding en ecodak, prima in het landschap. Tijdens de bouw zijn verschillende monumentale eiken blijven staan. Comfort: ••/•••

Vertrek op vrijdag 24 december 2021 om 11.00 uur vanaf Boshotel Overberg in het buitengebied van Veenendaal.

Veenendaal is per trein vanuit Utrecht bereikbaar. Vanaf NS-station Veenendaal-West kun je met de reisleider of een andere automobilist meerijden naar het hotel. Een afstand van vijf kilometer.

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 405,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- per persoon per nacht.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Een maand voor aanvang van de reis wordt de reissom met € 40,- verhoogd.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Laatste Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met */**.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Kersttocht */** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 15-9-2021 verstuurd.Kersttocht */** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 15-9-2021 verstuurd.Kersttocht */** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 15-9-2021 verstuurd.Kersttocht */** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 15-9-2021 verstuurd.Kersttocht */** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 15-9-2021 verstuurd.Kersttocht */** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 15-9-2021 verstuurd.Kersttocht */** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 15-9-2021 verstuurd.