Rijk van Nijmegentocht ** Op dit moment 5 deelnemers.

Van heuvel naar heuvel over beschaduwde zandwegen
Deelnemers: Minimaal 6
Maximaal 16
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op donderdag 23 juli 2020 om 11.15 uur vanuit Hotel De Oude Molen in Groesbeek
Inclusief: kop koffie of thee voor aanvang wandeling (dag 1)
1x hotelovernachting
2x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
1x ontbijt
1x lunch(pakket)(dag 2)
begeleiding door gids
1x diner (3-gangenmenu)
soep na afloop van de wandeling (dag 2)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 190,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Het gebied rondom het dorp Groesbeek wordt wel het Zuid-Limburg van Gelderland genoemd. De lopers van de Nijmeegse vierdaagse voelen dat aan den lijve; tussen Berg en Dal en Groesbeek moeten ze via de Zevenheuvelenweg meerdere malen omhoog en omlaag.
Wij zullen ontdekken, dat aan weerszijden van deze weg fraaie bosgebieden liggen. En dat er in het "achterland" nog meer verhogingen verborgen liggen. Hier en daar kun je heel ver om je heen kijken. Naar de stuwwal van Montferland en het Reichswald.
Op donderdag gaan we vanuit ons verblijfadres naar het noorden. Naar het hoogste punt van het Rijk van Nijmegen, een midden in een bosgebied gelegen naamloze heuvel van 99,8 meter hoogte. Op de terugweg wisselen bos en open stukken elkaar regelmatig af. We volgen daarbij enige tijd de roodwitte markering van het Pieterpad. Het Jachtslot Mookerheide, de Heumense Schans en Boswachterij Groesbeek staan voor vrijdag op het programma.
De beide wandelingen zijn tussen de 14 en 16 kilometer lang. Wie wil kan tijdens beide dagen een stuk (circa 3 km) overslaan.

We overnachten in Hotel Oude Molen aan de rand van Groesbeek. Het is een klein familiehotel met 12 kamers. Zeven kamers beschikken over een eigen douche en toilet. Bij de overige kamers moet je even de gang op, als je naar de WC wilt en/of je wilt wassen. De kamers met een eigen douche en toilet zullen als eerste gevuld worden met deelnemers. Wie zich vroeg aanmeldt, is dus in het voordeel.
Op de begane grond bevinden zich twee eetruimtes. Tevens is er een cafégedeelte. Hier komen ook veel Groesbekers, om een biertje te drinken en te biljarten. Comfort: •/••
De kamers met een eigen douche en toilet zullen als eerste worden gereserveerd. Vroegboekers zijn dus in het voordeel. Daar staat tegenover, dat deelnemers, die niet beschikken over een inpandige badkamer een korting krijgen van € 25 op de reissom.

De kosten van deze tweedaagse wandelreis bedragen € 190,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel waar je verblijft. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Deelnemers, die verblijven op een kamer zonder eigen douche en toilet, krijgen € 25 korting op de reissom.
Een maand voor aanvang van de reis wordt de reissom met € 30,- verhoogd.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Fotoreportage

Rijk van Nijmegentocht ** Op dit moment 5 deelnemers.Rijk van Nijmegentocht ** Op dit moment 5 deelnemers.Rijk van Nijmegentocht ** Op dit moment 5 deelnemers.Rijk van Nijmegentocht ** Op dit moment 5 deelnemers.