Landgoederentocht **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 12 deelnemers.

Vorden; de streek van tradities en oude glorie.
Deelnemers: Minimaal 7
Maximaal 16
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: Vertrek op vrijdag 26 juni 2020 om 11.00 uur vanaf Taveerne De Wildenborcherhof in Vorden.
Inclusief: 2 x hotelovernachting
2 x ontbijt
1 x lunch(pakket)(dag 2)
2 x diner (3-gangenmenu)
3x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep met een belegd broodje (dag 3)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes in het hotel, waar je verblijft
Prijs: € 285,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Deze reis is volgeboekt!
Reden: er zijn geen kamers meer beschikbaar in het hotel.

Het gedeelte van de Achterhoek tussen de plaatsen Zutphen en Ruurlo wordt ook wel de Graafschap genoemd. Met name rondom Vorden zijn veel landhuizen en kastelen te vinden. Tijdens ons verblijf in juni zullen we een aantal fraaie optrekjes van dichtbij bewonderen.

We dwalen over de uitgestrekte landgoederen. Veel bossen dus, met hier en daar aangeplante rododendrons en levensgrote azaleastruiken. Maar we passeren ook oude boerderijen, gelegen tussen weilanden en bouwlanden met heggetjes en bomenrijen.

We logeren in een gezellig hotel even buiten Vorden. In de keuken van het hotel worden uitsluitend verse grondstoffen gebruikt; zelfs het rundvlees komt uit eigen bedrijf. De kok(kin) weet er iets heel lekkers van te maken: stooflapje met aardappelen en rode kool met appeltjes, ongeveer zoals onze oma’s dat vroeger thuis klaarmaakten. Comfort: •/••.

Per dag worden afstanden tussen de 14 en 18 kilometer overbrugd.

De kosten van deze driedaagse wandelreis bedragen € 285,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel waar je verblijft. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- per persoon per nacht.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.

Vertrek op vrijdag 26 juni 2020 om 11.00 uur vanaf Taveerne De Wildenborcherhof in Vorden. Vanuit Zutphen is er een treinverbinding met Vorden. Desgewenst kun je bij station Vorden opgehaald worden en met de auto naar het hotel gebracht worden.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **/***.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Fotoreportage

Landgoederentocht **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 12 deelnemers.Landgoederentocht **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 12 deelnemers.Landgoederentocht **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 12 deelnemers.Landgoederentocht **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 12 deelnemers.Landgoederentocht **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 12 deelnemers.Landgoederentocht **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 12 deelnemers.Landgoederentocht **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 12 deelnemers.