Walcherentocht **/*** VOLGEBOEKT!!! (sinds 15-1, 11.45 uur) Op dit moment 18 deelnemers.

Walcheren: een veelzijdig eiland in het hart van Zeeland
Deelnemers: Minimaal 8
Maximaal 20
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op woensdag 18 mei 2022 om 15.15 uur vanuit Hotel Anno Nu in Oostkapelle
Inclusief: 2 x hotelovernachting
2 x ontbijt
2 x lunchpakket (dag 2 en dag 3)
2 x diner (3-gangenmenu)
3x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep (dag 3)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 365,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Notabene:
Deze reis is volgeboekt. Reden: er zijn geen kamers beschikbaar in het hotel.

Walcheren en Zuid-Beveland vormen een geheel. Dat is niet altijd zo geweest. Tot ver in de negentiende eeuw had Arnemuiden een directe verbinding met de zee. Nu liggen er akkers, weilanden, een vliegveldje en een uitgestrekt industrieterrein ('t Sloe) tussen Het Veerse Meer en de Westerschelde. Ook het smalle stukje water tussen Zuid-Beveland en Noord-Brabant werd ingepolderd.
Eenmaal in Walcheren is de zee niet ver meer. Voorbij Vlissingen, beginnen de stranden en duinen, die doorlopen tot Vrouwenpolder. Met slechts één onderbreking: de Westkapelse Zeedijk.
De westkust van Walcheren is al geruime tijd een geliefde woon- en vakantieplek. In de Gouden Eeuw verrezen langs de duinrand de eerste buitenplaatsen. Zoals kasteel Westhove in Domburg.
Datzelfde Domburg groeide in de negentiende eeuw uit tot kuuroord. Want men had ontdekt, dat de zee "een heilzame werking had op lichaam en geest". In mei zullen wij ook de zeelucht inademen, en ons (gedeeltelijk) in het zeewater dompelen. Op dag 1 blijven we in de buurt van Oostkapelle. Het pittoreske havenstadje Veere staat voor donderdag op het programma. Dan lopen we eerst een ronde door het historische centrum, gevolgd door een lange lus door het buitengebied. Veere wordt omgeven door kreekrestanten, bos en het water van het Veerse Meer. Tijdens de laatste dag lopen we naar Domburg. We gaan het strand op, wandelen door de duinen en doorkruisen "De Manteling" een gevarieerd loofbos, dat in de zeventiende eeuw werd aangeplant om als windscherm te dienen.

Per dag leggen we te voet afstanden af, die variëren van 6 kilometer op woensdag tot 18 kilometer op donderdag. Op vrijdag zal de wandeling circa 14 kilometer lang zijn.

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 365,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.

Vertrek op woensdag 18 mei 2022 om 15.15 uur vanaf Hotel Anno Nu in Oostkapelle.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Achter de tochtnaam wordt met een of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **/***

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Walcherentocht **/*** VOLGEBOEKT!!! (sinds 15-1, 11.45 uur) Op dit moment 18 deelnemers.Walcherentocht **/*** VOLGEBOEKT!!! (sinds 15-1, 11.45 uur) Op dit moment 18 deelnemers.Walcherentocht **/*** VOLGEBOEKT!!! (sinds 15-1, 11.45 uur) Op dit moment 18 deelnemers.Walcherentocht **/*** VOLGEBOEKT!!! (sinds 15-1, 11.45 uur) Op dit moment 18 deelnemers.Walcherentocht **/*** VOLGEBOEKT!!! (sinds 15-1, 11.45 uur) Op dit moment 18 deelnemers.Walcherentocht **/*** VOLGEBOEKT!!! (sinds 15-1, 11.45 uur) Op dit moment 18 deelnemers.Walcherentocht **/*** VOLGEBOEKT!!! (sinds 15-1, 11.45 uur) Op dit moment 18 deelnemers.