Najaarswandeling **

De overdaad van de herfst: zaden, bessen, noten en paddenstoelen.
Deelnemers: Minimaal 10
Maximaal 20
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek:
Inclusief:
Exclusief:
Prijs: € 19,00
Garantie:

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
In de bossen rondom Oosterbeek (nabij Arnhem) gaan we de bossen in, op zoek naar algemene en bijzondere paddenstoelen. Daarnaast gaan we ook genieten van de kleurenpracht van de bomen en struiken. Berken, esdoorns, krenteboompjes en lijsterbessen kunnen reeds getooid zijn met gele en/of rode bladeren.

We beginnen de wandeling bij de hoofduitgang van NS-station Oosterbeek.
Tussen de stations Ede-Wageningen en Arnhem rijdt op zondagen 1x per uur een stoptrein. Deze trein stopt in Oosterbeek (tweede station vanaf Ede-Wageningen, eerste station vanaf Arnhem).
In de directe omgeving van NS-station kun je je auto kwijt. Er is een flink aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Het station ligt vlakbij het kruispunt Nico Bovenweg/Dreijenseweg/Parallelweg. Precieze adres: Nico Bovenweg 1, 6861 BT, Oosterbeek.
Oosterbeek is gemakkelijk vanaf de A12 (snelweg Utrecht-Arnhem) te bereiken. Verlaat de A12 bij afslag Oosterbeek. Houd de richting van Arnhem en Oosterbeek (N224) aan. Sla, na circa 4 kilometer, rechtsaf, richting Oosterbeek. Deze weg heet de Dreijenseweg. Na 1,5 kilometer ligt links het station van Oosterbeek.