Najaarswandeling ** Op dit moment 1 deelnemer.

De overdaad van de herfst: zaden, bessen, noten en paddenstoelen.
Deelnemers: Minimaal 10
Maximaal 20
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op zondag 16 oktober 2022 om 11.00 uur vanaf de voorzijde van NS-station Oosterbeek (Nico Bovenweg 1, 6861 BT, Oosterbeek).
Inclusief: koffie/thee met gebak onderweg
begeleiding door gids
Exclusief: lunch
Prijs: € 20,00
Garantie:

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
In de bossen rondom Oosterbeek (nabij Arnhem) gaan we de bossen in, op zoek naar algemene en bijzondere paddenstoelen. Daarnaast gaan we ook genieten van de kleurenpracht van de bomen en struiken. Berken, esdoorns, krenteboompjes en lijsterbessen kunnen reeds getooid zijn met gele en/of rode bladeren.
Tijdens de wandeling komen we door drie landgoederen: Lichtenbeek, Warnsborn en Mariëndaal. Lichtenbeek heeft een fraai koetshuis, terwijl Warnsborn goede sier maakt met zijn monumentale bomenlanen en intieme waterpartijen. Mariëndaal ten slotte beschikt over de "Groene bedstee", een berceau (bomentunnel) bestaande uit heel dicht op elkaar staande beukenboompjes.

We beginnen de wandeling bij de hoofduitgang van NS-station Oosterbeek.
Tussen de stations Ede-Wageningen en Arnhem rijdt op zondagen 1x per uur een stoptrein. Deze trein stopt in Oosterbeek (tweede station vanaf Ede-Wageningen, eerste station vanaf Arnhem).
In de directe omgeving van NS-station kun je je auto kwijt. Er is een flink aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Het station ligt vlakbij het kruispunt Nico Bovenweg/Dreijenseweg/Parallelweg. Precieze adres: Nico Bovenweg 1, 6861 BT, Oosterbeek.
Oosterbeek is gemakkelijk vanaf de A12 (snelweg Utrecht-Arnhem) te bereiken. Verlaat de A12 bij afslag Oosterbeek. Houd de richting van Arnhem en Oosterbeek (N224) aan. Sla, na circa 4 kilometer, rechtsaf, richting Oosterbeek. Deze weg heet de Dreijenseweg. Na 1,5 kilometer ligt links het station van Oosterbeek.

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 14 oktober 2022. Je dient zelf met de auto of de trein naar Oosterbeek te komen. Er wordt van tevoren geen deelnemersbrief verstuurd.
De dagwandeling wordt begeleid door Rowan Koster. Zijn mobiele nummer is: 06-51742871.

De kosten voor deze eendaagse wandeling (circa 16 kilometer) bedragen € 20,- per persoon. Dit bedrag dien je vooraf per bank te betalen. Hiervoor ontvang je een bevestiging/factuur.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Laatste Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **.

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze dagwandeling ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.