Zuid-Limburgtocht *** Op dit moment 4 deelnemers.

Wandelen in de heuvels op korte afstand van Maastricht.
Deelnemers: Minimaal 7
Maximaal 12
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op vrijdag 19 februari 2021 om 11.45 uur vanaf Hotel In den Hoof aan de rand van Maastricht
Inclusief: 2 x hotelovernachting
2 x ontbijt
2 x lunchpakket (dag 2 en dag 3)
2 x diner (3-gangenmenu)
3x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep (dag 3)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 295,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Een klassieker in het programma van UNIEK Voettochten is Zuid-Limburg. Vanwege de voor Nederlandse begrippen grote hoogteverschillen is het een sportieve uitdaging om dagelijks een aantal keren heuvelopwaarts en -afwaarts te gaan. De wandelaar wordt echter beloond met fraaie uitzichten. En met een gevarieerd landschap. Hellingbossen, boomgaarden, holle wegen, graften en kapelletjes zorgen voor afwisseling. Af en toe kom je ogen tekort.
In het verleden zijn we vanuit Euverem (nabij Gulpen), Epen en Heijenrath op pad gegaan. Ditmaal bezoeken we de westkant van Zuid-Limburg. Daar waar het vlakke Maasdal plaats maakt voor de eerste heuvels. Hotel In den Hoof, aan de rand van Maastricht, gelegen aan de weg naar Cadier en Keer, vormt onze uitvalsbasis. De botanisch waardevolle kalkgraslanden van Bemelen liggen op loopafstand. Wat verderop zijn de rijk begroeide hellingbossen van Rijckholt te vinden.
Vanuit de stadsrand gaan we wandelend de omgeving verkennen. Hotel In den Hoof vormt steeds het start- en eindpunt van alle wandelingen. Te voet overbruggen we afstanden van 12 (dag 1), 14 (dag 3) tot 18 kilometer (dag 2). Natuurlijk zullen we onderweg een aantal keren omhoog en omlaag moeten, we zijn ten slotte in Zuid-Limburg! Steile hellingen en gladde paden worden daarbij zoveel mogelijk vermeden.

Aan de oostrand van de Maastricht bevindt zich op 60 meter hoogte Hotel-Restaurant “In den Hoof”. Een gezellig, 24 kamers tellend, middenklasse drie sterren hotel, gelegen op de grens van stad en natuur.
Het hotel-restaurant biedt zijn gasten een gratis parkeerplaats aan op zijn parking en tegen betaling een eigen garage box. Alle hotelkamers beschikken over hedendaags comfort en gratis wifi.
In het sfeervolle restaurant worden seizoengebonden, typisch regionale en internationale
gerechten geserveerd. Op nog geen 200 meter van het hotel bevindt zich de bushalte Akersteenweg/Oude Molenweg met een busverbinding die je binnen een kwartier naar de binnenstad brengt. Comfort: ••

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 295,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- per persoon per nacht.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.

Vertrek op vrijdag 19 februari 2021 om 11.45 uur vanaf Hotel In den Hoof aan de rand van Maastricht. Treinreizigers kunnen door de reisleider worden opgehaald vanaf NS-station Maastricht om 11.00 uur. Vanuit het station is het nog circa 15 minuten rijden naar het hotel.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met ***.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Mocht deze reis niet doorgaan vanwege maatregelen tegen het coronavirus (ingevoerd na 19-01-2021), dan blijft de totale reissom staan als tegoed. Zodra je je opnieuw aanmeldt voor een reis van UNIEK Voettochten wordt deze in mindering gebracht op de nieuwe reissom. Ook is het mogelijk, om de door jou betaalde reissom, met aftrek van € 25 administratiekosten, teruggestort te krijgen op je bankrekening.

Fotoreportage

Zuid-Limburgtocht *** Op dit moment 4 deelnemers.Zuid-Limburgtocht *** Op dit moment 4 deelnemers.Zuid-Limburgtocht *** Op dit moment 4 deelnemers.Zuid-Limburgtocht *** Op dit moment 4 deelnemers.Zuid-Limburgtocht *** Op dit moment 4 deelnemers.Zuid-Limburgtocht *** Op dit moment 4 deelnemers.Zuid-Limburgtocht *** Op dit moment 4 deelnemers.