Bloembollentocht **/*** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Nog 2 kamers (1x eenpersoonskamer + 1x een plaats voor een vrouw op een tweepersoonskamer) beschikbaar.

De meeste tulpen zijn te vinden in de Kop van Noord-Holland. Tussen Schagen en Den Helder.
Deelnemers: Minimaal 6
Maximaal 12
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op vrijdag 19 april 2024 om 11.30 uur vanaf Hotel Marktstad in Schagen.
Inclusief: 2 x hotelovernachting
2 x ontbijt
2 x lunchpakket (dag 2 en dag 3)
2 x diner (3-gangenmenu)
3x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep (dag 3)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 480,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Notabene

Op dit moment zijn er nog 2 hotelkamers op indeling beschikbaar. Indien je een kamer voor je zelf wilt hebben, neem ik contact op met het hotel.

Sinds jaar en dag trekt de Keukenhof veel bezoekers. Toeristen van over de hele wereld komen naar Lisse om de kleurenpracht van tulpen, narcissen en andere bolgewassen te bewonderen. Wat zij -gelukkig- niet weten is, dat er meer "bollentuinen" in Nederland te vinden zijn. In Anna Paulowna bijvoorbeeld. Onder de bomen van het gemeentepark komen -dankzij de zorgen van een groep vrijwilligers- aan het einde van de winter de eerste groene spruiten naar boven. In april voeren tulpen de boventoon. De collectie is omvangrijk, van knalrood tot wit, van effen gekleurd tot gevlamd en van hoog tot laag bij de grond. Buiten het dorp staan de bollenvelden in bloei. Lange banen met dezelfde variëteit tulpen. In de gekste kleurencombinaties.
Tijdens de bloembollentocht wandelen we over rustige landbouwwegen langs de tulpen. Op een aantal plaatsen kunnen we ook vanaf een kronkelende dijk de kleurenpracht bewonderen. Naast in bloei staande tulpen zullen we ook -het is soms even zoeken- brede rietkragen, waterlopen, molens en pittoreske huisjes tegenkomen. Uitgestrekte bossen ontbreken, maar bij Sint Maartenszee ligt klein maar fijn, Het Wildrijk. Met een beetje geluk wordt de bodem van dit bosje opgefleurd met de paarse bloemen van de wilde hyacint.

Overnachting in Hotel Marktstad in het hart van Schagen. Op loopafstand (circa 600 meter) van NS-station Schagen (spoorlijn Alkmaar - Den Helder). Aan de voorkant van het hotel bevindt zich een groot terras met uitzicht over het marktplein en de Grote kerk. Een contrast met de rust en groene omgeving van de stadstuin "De Oude Boom" aan de andere kant van het langgerekte pand. In totaal beschikt het viersterren hotel over 69 ruime en zeer comfortabele kamers . De kamers zijn standaard voorzien van airconditioning, gratis Wifi, een zitgedeelte, en een Smart TV. Hotel Marktstad heeft een eigen restaurant, dat op alle dagen van de week geopend is. Comfort: ••

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 430,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Vroegboekkorting tot en met 29 februari 2024. Vanaf 1 maart 2024 wordt de reissom met € 50 verhoogd.

Vertrek op vrijdag 19 april 2024 om 11.30 uur vanuit Hotel Marktstad in het centrum van Schagen.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **/***.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Bloembollentocht **/*** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Nog 2 kamers (1x eenpersoonskamer + 1x een plaats voor een vrouw op een tweepersoonskamer) beschikbaar.Bloembollentocht **/*** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Nog 2 kamers (1x eenpersoonskamer + 1x een plaats voor een vrouw op een tweepersoonskamer) beschikbaar.Bloembollentocht **/*** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Nog 2 kamers (1x eenpersoonskamer + 1x een plaats voor een vrouw op een tweepersoonskamer) beschikbaar.Bloembollentocht **/*** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Nog 2 kamers (1x eenpersoonskamer + 1x een plaats voor een vrouw op een tweepersoonskamer) beschikbaar.Bloembollentocht **/*** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Nog 2 kamers (1x eenpersoonskamer + 1x een plaats voor een vrouw op een tweepersoonskamer) beschikbaar.Bloembollentocht **/*** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Nog 2 kamers (1x eenpersoonskamer + 1x een plaats voor een vrouw op een tweepersoonskamer) beschikbaar.Bloembollentocht **/*** Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Nog 2 kamers (1x eenpersoonskamer + 1x een plaats voor een vrouw op een tweepersoonskamer) beschikbaar.