Snertwandeling */** Op dit moment 4 deelnemers.

Uitgestrekte bossen en heidevelden, in Ede liggen ze praktisch om de hoek!
Deelnemers: Minimaal 10
Maximaal 20
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: om 10.45 uur vanaf de hoofduitgang van NS-station Ede-Wageningen
Inclusief:
Exclusief:
Prijs: € 22,00
Garantie:

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Dagwandeling vanaf station Ede-Wageningen.
steekwoorden: bosgebied De Sijsselt, Ginkelse Heide

Nu eens geen "koffie met iets erbij", maar een stevig bord erwtensoep met roggebrood en spek halverwege de wandeling. Zo vlak na Sinterklaas hebben de meeste mensen even genoeg van alle zoetigheid. Bovendien smaakt erwtensoep heerlijk, wanneer je een paar uur hebt doorgebracht in de (vries)kou.

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 6 december 2024. Vermeld bij je opgave s.v.p. of je wel of geen vlees in je erwtensoep wilt. Houd je helemaal niet van erwtensoep? Geen probleem. Kies dan voor de optie andere soep, al dan niet met vlees.
Je dient zelf met de auto of de trein naar Ede te komen. Er wordt van tevoren geen deelnemersbrief verstuurd.
De dagwandeling wordt begeleid door Rowan Koster. Zijn mobiele nummer is: 06-51742871.

De kosten voor deze eendaagse wandeling (circa 14 kilometer) bedragen € 22,- per persoon. Dit bedrag dien je vooraf per bank te betalen. Hiervoor ontvang je een bevestiging/factuur.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Laatste Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met */**.

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze dagwandeling ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.