Ardennentocht (Gaumestreek)(B/F) ***/**** Op dit moment 2 deelnemers.

Daar waar de herfst op zijn kleurrijkst is.
Deelnemers: Minimaal 8
Maximaal 16
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op donderdag 27 oktober 2022 om 14.30 uur vanuit een hotel in (de omgeving van) Virton (B)
Inclusief: 3x overnachting
3x ontbijt
3x diner (3-gangenmenu)
2x lunch(pakket)(dag 2 en dag 3)
4x koffie met "iets erbij"
begeleiding door gids
groepsfoto (per e-mail)
op eindpunt: een kop soep met een belegd broodje (dag 4
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 485,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Aan het einde van de maand oktober moet je in de Ardennen zijn. Dan zijn de met loofbomen beboste hellingen op hun mooist. De bladeren van de haagbeuken kleuren heldergeel, hetgeen fraai contrasteert met het rood van de esdoorns en kersenbomen en het veelal nog groene blad van de eiken.
Vorig jaar waren we in Givet (Maasvallei, Noord-Frankrijk) en een aantal jaren terug in Ouren (nabij het drielandenpunt België,Luxemburg, Duitsland). Ditmaal gaan we naar de omgeving van Virton in het uiterste zuiden van België. Geologisch gezien ligt dit gebied niet meer in de Ardennen. De ondergrond bestaat niet uit leisteen, maar uit vruchtbare klei. Nog dieper in de bodem kom je steenkool en ijzererts tegen. In Frankrijk (Lotharingen) en Luxemburg (Gutland) zijn deze delfstoffen op grote schaal gewonnen. In België veel minder. Vandaar, dat het landschap een kleinschalig karakter heeft behouden. Weilanden en akkers worden afgewisseld met bos. Ook zijn er veel houtwallen en hagen te vinden.
Nadere informatie volgt.

De kosten van deze vierdaagse wandelreis bedragen € 485,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel waar je verblijft. Extra voor eenpersoonskamer. € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.

Vertrek op donderdag 27 oktober 2022 om 14.45 uur vanaf een hotel in de omgeving van Virton. Nadere informatie volgt. Treinreizigers worden opgehaald vanaf NS-station Deurne om 10.45 uur. Vanuit Deurne is het nog zo'n 3 uur rijden naar de Gaumestreek.
Indien gewenst kan er ook "gecarpooled" worden. Deelnemers, die bij elkaar in de buurt wonen, zouden met 1 auto naar "Belgisch Lotharingen" kunnen rijden.
Op de laatste dag, zondag 30 oktober, eindigt het programma om 14.30 uur. Voor die tijd hebben we een wandeling gemaakt en soep gegeten in het hotel.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek laatste nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met ***/****.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Ardennentocht (Gaumestreek)(B/F) ***/**** Op dit moment 2 deelnemers.Ardennentocht (Gaumestreek)(B/F) ***/**** Op dit moment 2 deelnemers.Ardennentocht (Gaumestreek)(B/F) ***/**** Op dit moment 2 deelnemers.Ardennentocht (Gaumestreek)(B/F) ***/**** Op dit moment 2 deelnemers.