Oude IJsseltocht (NL/D) */** Op dit moment 2 deelnemers.

De Oude IJssel tussen Anholt en Doetinchem: natuurschoon, fraaie optrekjes en vergane glorie.
Deelnemers: Minimaal 6
Maximaal 18
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op vrijdag 4 maart 2022 om 11.30 uur vanuit Hotel De Roode Leeuw in Terborg
Inclusief: 3x koffie/thee met "iets erbij"
2x ontbijt
2x hotelovernachting
begeleiding door gids
2x driegangendiner
op eindpunt: een kop soep met een belegd broodje (dag 3)
1x lunch(pakket)
groepsfoto (per e-mail)
koffie/thee bij aankomst (dag 1)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 330,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
In Duitsland, om precies te zijn in het Dämmerwald tussen Wesel en Borken, ontspringt op 55 meter hoogte de Oude IJssel. Van een echte rivier is pas sprake in Nederland. Net voor Ulft voegt het water van de Aastrang zich bij dat van de Oude IJssel. Verder stroomafwaarts ligt Doetinchem. En bij Doesburg ten slotte mondt de Oude IJssel uit in de IJssel. Het landschap aan weerszijden van de Oude IJssel is gevarieerd. Verschillende landgoederen liggen naast de rivier. Zoals Landfort nabij Gendringen en Kasteel Wisch ter hoogte van Terborg. Net over de grens voedt het water van de Oude IJssel de grachten van Schloss Anholt.
Een heel andere uitstraling heeft het voormalige fabrieksterrein van de DRU. Het gebouwencomplex is tot industrieel monument verklaard.
Vanuit Terborg gaan we de rivier opzoeken. Op veel plaatsen kun je hele stukken over de oever lopen. Elders zie je de Oude IJssel in de verte liggen. De Oude IJssel heeft ook zijn sporen achtergelaten in het achterland. In de vorm van vruchtbare klei en rivierduinen.
De wandelingen zijn tussen de 10 en 15 kilometer lang.

In Terborg overnachten we in Hotel De Roode Leeuw. Dit driesterren hotel ligt op korte afstand van het centrum. De keuken staat als goed bekend. Comfort: ••

Terborg is per trein bereikbaar (spoorlijn Doetinchem-Winterswijk). Vanuit het station loop je in 10 minuten tijd naar het hotel.

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 330,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- per persoon per nacht. Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan. Een maand voor aanvang van de reis wordt de reissom met € 30,- verhoogd.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Achter de tochtnaam wordt met een of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met */**

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Oude IJsseltocht (NL/D) */** Op dit moment 2 deelnemers.Oude IJsseltocht (NL/D) */** Op dit moment 2 deelnemers.Oude IJsseltocht (NL/D) */** Op dit moment 2 deelnemers.Oude IJsseltocht (NL/D) */** Op dit moment 2 deelnemers.Oude IJsseltocht (NL/D) */** Op dit moment 2 deelnemers.Oude IJsseltocht (NL/D) */** Op dit moment 2 deelnemers.Oude IJsseltocht (NL/D) */** Op dit moment 2 deelnemers.