Schouwen-Duivelandtocht **/*** VOLGEBOEKT!!! Op dit moment 10 deelnemers.

Schouwen-Duiveland: de parel op de kroon van Zeeland
Deelnemers: Minimaal 6
Maximaal 13
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op maandag 16 mei 2022 om 11.30 uur vanaf Hotel Bom in Burgh-Haamstede
Inclusief: 2 x hotelovernachting
2 x ontbijt
2 x lunchpakket (dag 2 en dag 3)
2 x diner (3-gangenmenu)
3x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep (dag 3)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 340,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Notabene
Deze reis is volgeboekt! Reden: er zijn geen kamers meer beschikbaar in het hotel.

Tussen de Oosterschelde en de Grevelingen ligt een afwisselend stukje Zeeland. Met kilometers lange stranden en de bijbehorende voorzieningen. Maar ook met uitgestrekte bossen, fraai begroeide duinen, een opvallende vuurtoren, een heus kasteel en "doodgewoon" polderland.

Vanuit het tweelingdorp Burgh-Haamstede gaan we het allemaal met eigen ogen zien. We beginnen op maandag met een wandeling door de duinen. Onderweg beklimmen we een uitkijktoren. Ook staat er een stuk strand nabij Westenschouwen op het programma. Op woensdag richting Renesse, opnieuw de duinen in, afgewisseld door bos. De dinsdag is gereserveerd voor het gebied ten zuiden en oosten van Burgh-Haamstede. Dit betekent, akkers, weilanden en de Koudekerkse Inlaag, nabij de Oosterschelde.

Per dag leggen we te voet afstanden af, die variëren van 10 kilometer op woensdag tot 18 kilometer op dinsdag. Op maandag zal de wandeling circa 14 kilometer lang zijn.

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 340,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.

Vertrek op maandag 16 mei 2022 om 11.30 uur vanaf Hotel Bom in Burgh-Haamstede. Op woensdag zullen we aan het begin van de middag om circa 12.00 uur terugkeren in het hotel. In het hotel eten we dan nog gezamenlijk een kop soep.

Burgh-Haamstede is met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf NS-station Rotterdam Centraal reis je eerst met de metro. Vanaf halte Rotterdam-Zuidplein neem je de lijnbus naar Zierikzee. In Zierikzee ten slotte stap je over op de lijnbus naar Middelburg.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Achter de tochtnaam wordt met een of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **/***

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Schouwen-Duivelandtocht **/*** VOLGEBOEKT!!! Op dit moment 10 deelnemers. Schouwen-Duivelandtocht **/*** VOLGEBOEKT!!! Op dit moment 10 deelnemers. Schouwen-Duivelandtocht **/*** VOLGEBOEKT!!! Op dit moment 10 deelnemers. Schouwen-Duivelandtocht **/*** VOLGEBOEKT!!! Op dit moment 10 deelnemers. Schouwen-Duivelandtocht **/*** VOLGEBOEKT!!! Op dit moment 10 deelnemers. Schouwen-Duivelandtocht **/*** VOLGEBOEKT!!! Op dit moment 10 deelnemers. Schouwen-Duivelandtocht **/*** VOLGEBOEKT!!! Op dit moment 10 deelnemers.