Schouwen-Duivelandtocht (extra reis) **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 9 deelnemers. Facturen worden vanaf 10-02-2021 verstuurd.

wandeldriedaagse langs de kust: strand, duinen en bos
Deelnemers: Minimaal 6
Maximaal 13
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op dinsdag 16 maart 2021 om 11.30 uur vanaf Hotel Bom in Burgh-Haamstede
Inclusief: 2 x hotelovernachting
2 x ontbijt
2 x lunchpakket (dag 2 en dag 3)
2 x diner (3-gangenmenu)
3x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep (dag 3)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 285,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Deze reis is volgeboekt. Reden: er zijn geen kamers meer beschikbaar in het hotel.

Na zestien jaar staat de Schouwen-Duivelandtocht wederom op het programma van UNIEK Voettochten.
En met recht. Tussen de Oosterschelde en de Grevelingen ligt een afwisselend stukje Zeeland. Met kilometers lange stranden en de bijbehorende voorzieningen. Maar ook met uitgestrekte bossen, fraai begroeide duinen, een opvallende vuurtoren, een heus kasteel en "doodgewoon" polderland.

Vanuit het tweelingdorp Burgh-Haamstede gaan we het allemaal met eigen ogen zien. We beginnen op dinsdag met een wandeling door de duinen. Onderweg komen we langs enkele meertjes. Tevens zullen we aan de voet staan van de vuurtoren van Nieuw-Haamstede. Op donderdag opnieuw duinen, maar ook een lang stuk over het strand en door het bos. De woensdag is gereserveerd voor het gebied ten zuiden en oosten van Burgh-Haamstede. Dit betekent, akkers, weilanden en de Koudekerkse Inlaag, nabij de Oosterschelde.

Per dag leggen we te voet afstanden af, die variëren van 14 kilometer op dinsdag tot 18 kilometer op woensdag. Op donderdag zal de wandeling circa 16 kilometer lang zijn.

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 285,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.

Vertrek op dinsdag 16 maart 2021 om 11.30 uur vanaf Hotel Bom in Burgh-Haamstede.

Burgh-Haamstede is met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf NS-station Rotterdam Centraal reis je eerst met de metro. Vanaf halte Rotterdam-Zuidplein neem je de lijnbus naar Zierikzee. In Zierikzee ten slotte stap je over op de lijnbus naar Middelburg.
Treinreizigers kunnen desgewenst om 09.15 uur worden opgehaald vanaf NS-station Breda.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **/***.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Fotoreportage

Schouwen-Duivelandtocht (extra reis) **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 9 deelnemers. Facturen worden vanaf 10-02-2021 verstuurd.Schouwen-Duivelandtocht (extra reis) **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 9 deelnemers. Facturen worden vanaf 10-02-2021 verstuurd.Schouwen-Duivelandtocht (extra reis) **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 9 deelnemers. Facturen worden vanaf 10-02-2021 verstuurd.Schouwen-Duivelandtocht (extra reis) **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 9 deelnemers. Facturen worden vanaf 10-02-2021 verstuurd.Schouwen-Duivelandtocht (extra reis) **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 9 deelnemers. Facturen worden vanaf 10-02-2021 verstuurd.Schouwen-Duivelandtocht (extra reis) **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 9 deelnemers. Facturen worden vanaf 10-02-2021 verstuurd.Schouwen-Duivelandtocht (extra reis) **/*** VOLGEBOEKT! Op dit moment 9 deelnemers. Facturen worden vanaf 10-02-2021 verstuurd.