Ommetje Ooijpolder (zwaarte: halve ster) Op dit moment 4 deelnemers.

een leuke mix van wandelen, eten en cultuur opsnuiven
Deelnemers: Minimaal 6
Maximaal 10
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op donderdag 13 oktober om 11.30 uur vanaf Fletcher Hotel De Gelderse Poort in Ooij.
Inclusief: koffie/thee bij aankomst
1x hotelovernachting
2x uitgebreide lunch (2 gangen)
drankjes tijdens de lunch
1x ontbijt
1x driegangendiner
begeleiding door gids
groepsfoto (per e-mail)
vervoer per lijnbus (dag 1 en dag 2)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 230,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Voor degenen, die het plezierig vinden, om wandelen af te wisselen met andere activiteiten. Denk hierbij aan een uitgebreide lunch, een museum bezoeken, winkelen of een extra drankronde op het terras. Niets moet, heel veel mag. Dus heerlijk ontspannen en bovenal genieten!
Deze reis is een aanrader voor beginnende wandelaars. En voor mensen, die van zichzelf weten, dat 8 kilometer wandelen op een dag genoeg is.

Wandelen is de manier om een gebied, dorp of stad beter te leren kennen. Tijdens het lopen kun je om je heen kijken, hoor je de vogels en snuif je de geuren van bloeiende planten op. Je geniet het meest als je je niet hoeft te haasten. Als de afstand die je dient te overbruggen overzichtelijk is. Ook een korte wandeling kan je daarom veel voldoening geven. Tijdens de tweedaagse vanuit Ooij combineren we de stilte van de Ooijpolder en de Millingerwaard met de levendigheid van de stad. 's Morgens beginnen we met wandelen. In een rustig tempo lopen we maximaal 8 kilometer. Deels over goed begaanbare paden. Maar ook struinend door de ruige uiterwaarden. Modder op je schoenen en broekspijpen is dus niet uitgesloten!
Aan het begin van de middag strijken we neer in een restaurant voor een uitgebreide lunch (twee gangen).
Daarna krijgt iedereen vrijaf. Alleen of in kleine groepjes kun je zelf je programma samenstellen. Indien gewenst, kan de reisleider je op weg helpen, door je te vertellen, wat er in de directe omgeving te zien en te doen is. Aan het einde van de middag reizen we gezamenlijk per lijnbus terug naar Ooij.

programma in hoofdlijnen
dag 1
wandeling vanuit hotel naar Nijmegen (Bisonbaai, IJssellinie, Groenlanden, Stadswaard)
lunch in Nijmegen (Waalkade)
op eigen gelegenheid Nijmegen bezoeken (musea, winkelen, extra drankje op terras)
terug naar Ooij per lijnbus
dag 2
nadere informatie volgt

De wandelingen zijn op beide dagen maximaal 8 kilometer lang.

We overnachten in het Fletcher Hotel De Gelderse Poort. Dit hotel ligt in het centrum van Ooij. We dineren op13 oktober in het nabijgelegen sfeervolle en kleinschalige restaurant Oortjeshekken.

Het dorp Ooij is bereikbaar met openbaar vervoer. Tussen Nijmegen en Millingen aan de Rijn rijdt op door de weekse dagen 2x per uur een lijnbus.

De kosten van deze tweedaagse tocht zijn € 230,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.

Vertrek op donderdag 13 oktober 2022 om 11.30 uur vanaf Fletcher Hotel De Gelderse Poort in Ooij.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Fotoreportage

Ommetje Ooijpolder (zwaarte: halve ster) Op dit moment 4 deelnemers.Ommetje Ooijpolder (zwaarte: halve ster) Op dit moment 4 deelnemers.Ommetje Ooijpolder (zwaarte: halve ster) Op dit moment 4 deelnemers.Ommetje Ooijpolder (zwaarte: halve ster) Op dit moment 4 deelnemers.Ommetje Ooijpolder (zwaarte: halve ster) Op dit moment 4 deelnemers.Ommetje Ooijpolder (zwaarte: halve ster) Op dit moment 4 deelnemers.