Bloesemtocht * Op dit moment 2 deelnemers.

Wandelen door het Land van Maas en Waal terwijl de fruitbomen in bloei staan
Deelnemers: Minimaal 8
Maximaal 16
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op donderdag 21 april 2022 om 10.45 uur vanuit Hotel Hoogeerd in Niftrik nabij Wijchen
Inclusief: koffie/thee bij aankomst
1x hotelovernachting
1x ontbijt
1x lunchpakket (dag 2)
1x driegangendiner
begeleiding door gids
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 210,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
De datum, waarop de meeste fruitbomen in bloei staan, is de laatste decennia naar voren verschoven. Wie in mei naar het rivierengebied afreist is te laat. De appels en peren hebben dan vrijwel al hun bloesem verloren.
Vorig jaar waren we in Wijk bij Duurstede. Ditmaal gaan we de boomgaarden in het Land van Maas en Waal (ten westen van Nijmegen) bewonderen. Afgewisseld met een bezoek aan Batenburg (ruïne) en Hernen (kasteel). Rondom beide plaatsen liggen interessante natuurgebieden. De directe omgeving van Batenburg is vrij open, tussen de weilanden liggen bosjes, eendenkooien en brede watergangen. Daarnaast is het mogelijk om vlak langs de Maas te lopen. Het dorp Hernen ligt op een lage zandrug. Het landschap is hier wat meer besloten. Bosjes en bossen beslaan een behoorlijke oppervlakte. Hetzelfde geldt voor het 2,5 kilometer verderop gelegen Bergharen. Al wandelend zullen we ook twee molens, een kapel en een flinke waterplas tegenkomen.

De wandelingen zijn op beide dagen maximaal 13 kilometer lang.

Tijdens de Bloesemtocht verblijven we een nacht in Hotel Hoogeerd in Niftrik (nabij Wijchen). Het boven op de dijk gelegen hotel heeft 39 sfeervol ingerichte hotelkamers, vanzelfsprekend allemaal voorzien van douche, toilet, telefoon en televisie. Een aantal hotelkamers beschikt tevens over een bad of bubbelbad, uitzicht op de Maas, airconditioning en/of een balkon met zitje.

De kosten van deze tweedaagse tocht zijn € 210,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- p.p.p.n.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.

Vertrek op donderdag 21 april 2022 om 10.45 uur vanuit Hotel Hoogeerd in Niftrik nabij Wijchen.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met *.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Bloesemtocht *  Op dit moment 2 deelnemers.Bloesemtocht *  Op dit moment 2 deelnemers.Bloesemtocht *  Op dit moment 2 deelnemers.Bloesemtocht *  Op dit moment 2 deelnemers.Bloesemtocht *  Op dit moment 2 deelnemers.Bloesemtocht *  Op dit moment 2 deelnemers.Bloesemtocht *  Op dit moment 2 deelnemers.