Overbetuwetocht * Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 19-06-2021 verstuurd.

Langs hoge en lage boomgaarden en door nieuwe natuurgebieden.
Deelnemers: Minimaal 6
Maximaal 16
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op dinsdag 20 juli 2021 om 11.00 uur vanuit het Linge Hotel in Elst
Inclusief: kop koffie of thee voor aanvang wandeling (dag 1)
1x hotelovernachting
2x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
1x ontbijt
1x lunch(pakket)(dag 2)
begeleiding door gids
1x diner (3-gangenmenu)
soep na afloop van de wandeling (dag 2)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 200,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Het gebied tussen Arnhem en Nijmegen is volop in ontwikkeling. In de afgelopen 15 jaar zijn beide steden naar elkaar toegegroeid. De tussengelegen dorpen zijn eveneens groter geworden. Dit is ten koste gegaan van het aantal boomgaarden en kassencomplexen. Er is echter ook bewust geïnvesteerd in nieuwe natuur. De contouren van het nieuwe Park Lingezegen (in totaal 1700 hectare groot) worden steeds beter zichtbaar. Er zijn (fruit)bomen geplant, moerassen aangelegd en kruidenrijke stroken ingezaaid. Bovendien zijn deze nieuwe stukken natuur goed ontsloten door middel van fietspaden en klompenpaden. Hier en daar is ook nog iets terug te vinden van het oude Betuwse landschap. Rondom het pittoreske dorpje Ressen bijvoorbeeld, waar hoogstamboomgaarden nog altijd het aanzicht bepalen.

De beide wandelingen zijn maximaal 13 kilometer lang.

Overnachting in het Linge Hotel in het centrum van Elst. Dit verblijfadres ligt op loopafstand van NS-station Elst. Het bedrijf omschrijft zichzelf als een comfortabel, jong en modern familiehotel. Alle kamers beschikken over een eigen douche en toilet. Het hotel heeft onlangs een opknapbeurt gehad. Comfort: ••

De kosten van deze tweedaagse tocht zijn € 190,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- per persoon per nacht. Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan. Een maand voor aanvang van de reis wordt de reissom met € 30,- verhoogd.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Achter de tochtnaam wordt met een of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met *.

Fotoreportage

Overbetuwetocht * Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 19-06-2021 verstuurd.Overbetuwetocht * Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 19-06-2021 verstuurd.Overbetuwetocht * Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 19-06-2021 verstuurd.Overbetuwetocht * Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 19-06-2021 verstuurd.Overbetuwetocht * Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 19-06-2021 verstuurd.Overbetuwetocht * Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 19-06-2021 verstuurd.Overbetuwetocht * Reis gaat door. Op dit moment 13 deelnemers. Facturen worden vanaf 19-06-2021 verstuurd.