Eindejaarstocht (Zuid-Limburg (NL)) *** Reis gaat door. Op dit moment 7 deelnemers. Facturen worden vanaf 21 september 2021 verstuurd.

Tussen de feestelijkheden door er op uit. Naar het zuiden van Limburg. Wandelen in de heuvels op korte afstand van Maastricht.
Deelnemers: Minimaal 6
Maximaal 14
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op maandag 27 december 2021 om 11.45 uur vanaf Hotel In den Hoof aan de rand van Maastricht.
Inclusief: 2 x hotelovernachting
2 x ontbijt
2 x lunchpakket (dag 2 en dag 3)
2 x diner (3-gangenmenu)
3x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep (dag 3)
groepsfoto (per e-mail)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 310,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Herken je jezelf in het volgende dilemma? Je bent met de feestdagen onder de pannen. Je hebt leuke afspraken gemaakt met vrienden en bekenden. Zowel met Kerstmis als Oud en Nieuw. Maar je wilt er ook graag even tussenuit. Even ontsnappen aan de hectiek. De stilte van de natuur opzoeken. Buiten zijn.
UNIEK Voettochten biedt je een oplossing. Drie dagen lekker wandelen tussen de feestdagen door. Even geen gedoe aan je hoofd. Gewoon het ene been voor het andere zetten.

Een klassieker in het programma van UNIEK Voettochten is Zuid-Limburg. Vanwege de voor Nederlandse begrippen grote hoogteverschillen is het een sportieve uitdaging om dagelijks een aantal keren heuvelopwaarts en -afwaarts te gaan. De wandelaar wordt echter beloond met fraaie uitzichten. En met een gevarieerd landschap. Hellingbossen, boomgaarden, holle wegen, graften en kapelletjes zorgen voor afwisseling. Af en toe kom je ogen tekort.
Voor de tweede maal bezoeken we de westkant van Zuid-Limburg. Daar waar het vlakke Maasdal plaats maakt voor de eerste heuvels. Hotel In den Hoof, aan de rand van Maastricht, gelegen aan de weg naar Cadier en Keer, vormt onze uitvalsbasis. De botanisch waardevolle kalkgraslanden van Bemelen liggen op loopafstand. Wat verderop zijn de rijk begroeide hellingbossen van Rijckholt te vinden.
Vanuit de stadsrand gaan we de wandelend de omgeving verkennen. Hotel In den Hoof vormt steeds het start- en eindpunt van alle wandelingen. Te voet overbruggen we afstanden van 12 (dag 1), 14 (dag 3) tot 18 kilometer (dag 2). Natuurlijk zullen we onderweg een aantal keren omhoog en omlaag moeten, we zijn ten slotte in Zuid-Limburg! Steile hellingen en gladde paden worden daarbij zoveel mogelijk vermeden.

Aan de oostrand van de Maastricht bevindt zich op 60 meter hoogte Hotel-Restaurant “In den Hoof”. Een gezellig, 24 kamers tellend, middenklasse drie sterren hotel, gelegen op de grens van stad en natuur. De ligging ten opzichte van de stad en het Limburgse heuvelland en de belangrijkste verkeersaders dragen er mede toe bij dat In den Hoof voor zowel de zakenman als toerist een ideale uitvalsbasis is.
Het hotel-restaurant biedt zijn gasten een gratis parkeerplaats aan op zijn parking en tegen betaling een eigen garage box. Alle hotelkamers beschikken over hedendaags comfort en gratis wifi.
In het sfeervolle restaurant worden seizoengebonden, typisch regionale en internationale
gerechten geserveerd. Op nog geen 200 meter van het hotel bevindt zich de bushalte Akersteenweg/Oude Molenweg met een busverbinding die je binnen een kwartier naar de binnenstad brengt. Comfort: ••

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 310,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- per persoon per nacht.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Een maand voor aanvang van de tocht wordt de reissom met € 40 verhoogd.

Vertrek op maandag 27 december 2021 om 11.45 uur vanaf Hotel In den Hoof aan de rand van Maastricht. Vanaf NS-station Maastricht rijden er ieder uur meerdere lijnbussen richting Cadier en Keer/Aken. Na een busrit van nog geen 15 minuten, kun je vlakbij het hotel uitstappen.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met ***.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Eindejaarstocht (Zuid-Limburg (NL)) ***  Reis gaat door. Op dit moment 7 deelnemers. Facturen worden vanaf 21 september 2021 verstuurd.Eindejaarstocht (Zuid-Limburg (NL)) ***  Reis gaat door. Op dit moment 7 deelnemers. Facturen worden vanaf 21 september 2021 verstuurd.Eindejaarstocht (Zuid-Limburg (NL)) ***  Reis gaat door. Op dit moment 7 deelnemers. Facturen worden vanaf 21 september 2021 verstuurd.Eindejaarstocht (Zuid-Limburg (NL)) ***  Reis gaat door. Op dit moment 7 deelnemers. Facturen worden vanaf 21 september 2021 verstuurd.Eindejaarstocht (Zuid-Limburg (NL)) ***  Reis gaat door. Op dit moment 7 deelnemers. Facturen worden vanaf 21 september 2021 verstuurd.Eindejaarstocht (Zuid-Limburg (NL)) ***  Reis gaat door. Op dit moment 7 deelnemers. Facturen worden vanaf 21 september 2021 verstuurd.Eindejaarstocht (Zuid-Limburg (NL)) ***  Reis gaat door. Op dit moment 7 deelnemers. Facturen worden vanaf 21 september 2021 verstuurd.