Rozentocht ** (Hemelvaart) Op dit moment 8 deelnemers. Reis gaat door. Facturen worden vanaf 10-2 verstuurd.

Een bloemrijke wandeltweedaagse aan weerszijden van de Maas
Deelnemers: Minimaal 8
Maximaal 16
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op donderdag 13 mei 2021 om 11.15 uur vanuit Hotel De Maasparel in Arcen
Inclusief: 1x overnachting
1x ontbijt
1x diner (3-gangenmenu)
1x lunch(pakket)(dag 2)
2x koffie met "iets erbij"
begeleiding door gids
groepsfoto (per e-mail)
1x een kop soep (dag 2)
2x overtocht met veerpont (dag 1)
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 205,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
De bloeitijd van de rozen begint in mei. Lottum een dorp op de westoever van de Maas, krijgt dan extra kleur. Bij alle grote en kleine toegangswegen zijn rozenbogen geplaatst. Je voelt je als wandelaar direct welkom. In de wijde omgeving van Venlo zijn veel tuinbouwbedrijven te vinden. Er wordt van alles en nog wat op de koude grond dan wel in kassen verbouwd. Variërend van asperges en aardbeien tot bonsaiboompjes en laanbomen. Rondom Lottum hebben de kwekers zich gespecialiseerd in de teelt van rozen. In verschillende kleuren en maten. Ten noordwesten van Lottum gaan we in het natuurreservaat Schuitwater op zoek naar andere in bloei staande planten. Zoals de gele lis en de waterlelie.
Op dag twee lopen we naar de Ravenvennen, een libellenparadijsje ten zuidoosten van Lomm.
Het stadje Arcen vormt de uitvalsbasis van de Rozentocht. Het sfeervolle centrum ligt vlakbij de Maas.

De wandelingen vanuit Arcen zijn maximaal 16 kilometer lang.

In Arcen verblijven we één nacht in Hotel de Maasparel in het historische hart van het stadje. Op korte afstand van de Maas. De kamers zijn onlangs gerenoveerd. Ze zijn ruim, hebben een zithoek, een flatscreen televisie, koffie– en theefaciliteiten en een inpandige badkamer met douche en toilet. Comfort: ••
Het centrum van Arcen is bereikbaar met openbaar vervoer. Vanuit Venlo en Nijmegen rijdt er minimaal 1x per uur een lijnbus naar het kuuroord aan de Maas.

De kosten van deze tweedaagse tocht zijn € 205,- per persoon, alles inbegrepen (behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- per persoon per nacht.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Een maand voor aanvang van de reis wordt de reissom met € 30,- verhoogd.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Achter de tochtnaam wordt met een of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **.

Fotoreportage

Rozentocht ** (Hemelvaart) Op dit moment 8 deelnemers. Reis gaat door. Facturen worden vanaf 10-2 verstuurd.Rozentocht ** (Hemelvaart) Op dit moment 8 deelnemers. Reis gaat door. Facturen worden vanaf 10-2 verstuurd.Rozentocht ** (Hemelvaart) Op dit moment 8 deelnemers. Reis gaat door. Facturen worden vanaf 10-2 verstuurd.Rozentocht ** (Hemelvaart) Op dit moment 8 deelnemers. Reis gaat door. Facturen worden vanaf 10-2 verstuurd.Rozentocht ** (Hemelvaart) Op dit moment 8 deelnemers. Reis gaat door. Facturen worden vanaf 10-2 verstuurd.Rozentocht ** (Hemelvaart) Op dit moment 8 deelnemers. Reis gaat door. Facturen worden vanaf 10-2 verstuurd.Rozentocht ** (Hemelvaart) Op dit moment 8 deelnemers. Reis gaat door. Facturen worden vanaf 10-2 verstuurd.