Combitocht Veluwe-Achterhoek ** Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.

Het goede van twee regio’s in één reis verenigd. Met de IJssel als extra toegift.
Deelnemers: Minimaal 8
Maximaal 20
Begeleiding: Rowan Koster
Vertrek: op vrijdag 5 november 2021 om 11.00 uur vanaf Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom
Inclusief: 2 x hotelovernachting
2 x ontbijt
1 x lunch(pakket)(dag 2)
2 x diner (3-gangenmenu)
3x koffie/thee met "iets erbij" onderweg
koffie of thee bij aankomst in het hotel (dag 1)
begeleiding door gids
een kop soep met een belegd broodje (dag 3)
groepsfoto (per e-mail)
2x oversteek IJssel per pont (dag 2)
Exclusief: de drankjes, die je in het hotel gebruikt
Prijs: € 305,00
Garantie:
Logo STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Aanmelden
Gelderland levert je mooie streken, zo luidt de slogan van het Gelders Bureau voor Toerisme. De omgeving van Dieren laat zien, dat dit geen loze kreet is. De uitgestrekte bossen van de Veluwe liggen vrijwel naast de deur en als je de IJssel oversteekt ben je in de Achterhoek. Ook op cultureel gebied valt er veel te beleven. De oude Hanzestad Doesburg bijvoorbeeld met zijn 94 meter hoge Martinitoren, fraaie koopmanshuizen, pleinen, hofjes, grachten en bolwerken. Maar ook met indrukwekkende nieuwe panden. De Italiaanse architect Adolfo Natalini wist een in onbruik geraakt industrieterrein om te toveren in een aantrekkelijke woonwijk. Een stukje stroomafwaarts van Doesburg ten slotte, ligt het pittoreske Bronkhorst. In dit kleinste stadje van Nederland liggen op steenworp afstand van elkaar een kerk, een herberg, een molen en verschillende oude boerderijen met schuren en bakhuisjes.

We gaan het allemaal met eigen ogen zien. De bladeren van de eiken, beuken en esdoorns zorgen voor een kleurrijke achtergrond.
We beginnen met een bos- en heidewandeling. Via de Carolinahoeve lopen we naar de Worth-Rhederheide. Op zaterdag vormt Doesburg ons doel. Via de Havikerwaard wandelen we naar de voormalige hanzestad. Een dag later passeren we opnieuw de IJssel als we vanuit Dieren op weg zijn naar Bronkhorst.

Vertrek op vrijdag 5 november 2021 om 11.00 uur vanaf Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom. Het karakteristieke Landgoed Avegoor ligt aan de rand van de Veluwe. Vanuit het hotel loop je zo de Veluwe op voor een heerlijke dag in de natuur. Het hotel telt 73 comfortabele hotelkamers, die allen zijn voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche en toilet, flatscreen televisie, zithoek en comfortabele bedden. Het hotel beschikt over gratis wifi, een gezellige lounge met open haard, sauna en een binnenzwembad. Comfort: ••/•••

Het dorp Ellecom is vanuit NS-station Dieren per lijnbus bereikbaar. Op doordeweekse dagen overbrugt streekbus 43 (Syntus/Breng) richting Arnhem tweemaal per uur de afstand tussen Dieren en Ellecom. Eventueel kun je ook vanaf NS-station Dieren met de reisleider of een andere automobilist meerijden naar het hotel. Een afstand van vier kilometer.

De kosten van deze driedaagse tocht zijn € 305,- per persoon, alles inbegrepen, behalve de drankjes in het hotel. Extra voor eenpersoonskamer: € 25,- per persoon per nacht.
Mocht je een tweepersoonskamer op indeling hebben geboekt, dan betaal je bij het ontbreken van een kamergenoot, een toeslag van € 15,- per nacht voor het alleengebruik van de kamer. Deze toeslag wordt tijdens de reis in rekening gebracht en dient contant te worden voldaan.
Een maand voor aanvang van de reis wordt de reissom met € 40,- verhoogd.

Achter de tochtnaam wordt met één of meer ster(ren) aangegeven, hoe zwaar de wandeling(en) is/zijn. In de rubriek Laatste Nieuws, kopje "Zwaarte van de wandelingen", wordt nader uiteengezet, wat de kenmerken zijn van een reis met **.

Op deze reis is de garantieregeling van STO van toepassing (zie www.uniekvoettochten.nl/reisvoorwaarden).

Notabene
Het kan enige tijd duren, alvorens je een factuur voor deze reis ontvangt. In de rubriek laatste nieuws, eerste bericht wordt uitgelegd, waarom er soms bewust gewacht wordt met het aanmaken en versturen van facturen.

Fotoreportage

Combitocht Veluwe-Achterhoek ** Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers. Combitocht Veluwe-Achterhoek ** Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers. Combitocht Veluwe-Achterhoek ** Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers. Combitocht Veluwe-Achterhoek ** Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers. Combitocht Veluwe-Achterhoek ** Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers. Combitocht Veluwe-Achterhoek ** Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers. Combitocht Veluwe-Achterhoek ** Reis gaat door. Op dit moment 11 deelnemers.